enodnevne in večdnevne praktično-meditativne delavnice:

»POT V SRCE – POT K NOTRANJIM VODNIKOM« –
Tridnevni proces, ki se dotakne vseh vaših dimenzij, v katerem se s pomočjo svete energije prečiščujejo vaše (pod)zavestne blokade, travme in vzorci obnašanja.Skozi meditacije, razlage, razgovore in igro se sami naučite transformirati nesrečne energije ter odpirati srce. Srce hrani odgovore na vsa vprašanja. Prepustite se modremu in ljubečemu vodstvu vaših notranjih vodnikov. Iščite v sebi in našli boste.

»BREZPOGOJNA LJUBEZEN« –
Ozavestite svoje pravo notranje bistvo - Brezpogojno Ljubezen,ki je najmočnejša sila - v vseh dimenzijah, do vseh in vsega, predvsem pa do samega sebe. Odprite srce, podrite zidove okoli njega. Da boste zaživeli, namesto životarili. Ne čakajte, da boste ljubljeni. Ljubite, dajajte in izražajte Ljubezen,kajti ljubljeni ste že!

»SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA« –
Sami sebi ste edini možni zdravilec! Prevzemite odgovornost za lastno življenje in skozi dušo ozdravite ter prečistite svoje misli, čustva, strahove, odvisnosti, vezanosti, energijske blokade v vseh vaših dimenzijah, preko prostora in časa ter vaše fizično telo! Nato pa osvobojeno zaživite! Misli – besede – dejanja. Ste Stvarniki lastne resničnosti.Nebes in pekla, tukaj in zdaj. S svobodno voljo vedno sami izbirate.

tečaj »BIORGONOMIJA 1 in 2«
metoda vzpostavljanja pretoka življenjske energijeza notranjo duhovno rast, zdravljenje sebe in drugih ter komuniciranje z energijami

individualna energijska diagnostika, obravnava in svetovanje za telo in dušo –
»ANGELSKO ZDRAVLJENJE«

kanaliziranje podzavestnih strahov in vzrokov težav, tudi karmičnih,njihovo ozaveščanje in transformiranje

DNK-KETER iniciacija, energijska »Keter-zapis in zaščita«

lastne knjige, napisane po nareku Boga-Boginje in Svetega Duha-Njega-Nje:

vodniki-priročniki

»SPOROČILA SVETLOBE, LJUBEZNI IN RADOSTI – SPOROČILA BOGA«, »BREZPOGOJNA LJUBEZEN« in
»SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA«,


terduhovni pripovedi

»PRIŠLI SO Z NEBA«
in
»ODMEVI ATLANTIDE«