ŽAL DO NADALJNJEGA
NE SPREJEMAM  INTERESENTOV ZA INDIVIDUALNA SREČANJA!

 

INDIVIDUALNO SREČANJE,

ki se odvija skozi pogovor, svetovanje ter transformacije, ki skozi srečanje potekajo neposredno iz srca, iz najvišjega in najglobljega stanja Zavesti, od koder sem vodena, ko samo SEM, je del mojega lastnega načina celostnega pristopa k obravnavi človeškega bitja kot energijskega in duhovnega bitja v fizični dimenziji.

Skozi stik z vašo dušo, skozi pogovor in tudi tišino ozaveščava vzroke blokad, podzavestne strahove in nesrečne energije, ki so bodisi v tem ali preteklih življenjih nastali v katerikoli dimenziji vašega bitja in se posledično v vašem življenju javljajo kot zastoj ali blokada v vaših čustvih, načinu razmišljanja, delovanja, obstajanja in izražanja vas samih na kateremkoli področju vašega življenja.

Je intenziven proces, skozi katerega se z močjo energije Izvora prečiščujejo vaše (pod)zavestne blokade, travme in vzorci obnašanja, ki so zapisani v vaši genetski kodi in celičnem spominu. DNK -Keter iniciacija je energijska aktivacija originalne genetske kode vsega, kar obstaja. Je izvorna transformacijska moč, ki se aktivira skozi srečanje, se začne prebujati v vas, preobražati vse vaše dimenzije in prečiščevati celični spomin. Dviguje frekvenco vašega celotnega bitja in jo usklajuje z božansko.

Srečanje je obenem proces spominjanja tega, kdo ste, od kod prihajate in zakaj ste tu.  Ko si boste dovolili Biti, Ljubiti in Zaupati, boste tako zaživeli kodo Troedinosti in se samouresničili. Če si dovolite, da vaša osebnost in kritični razum prepoznata izkušnjo, skozi katero stopate in je tu zato, da vas prebudi ter potem dovolite sebi skozi Zaupanje in Ljubezen Biti in zaživeti to, kar ste, ste duhovno zrasli, razširili zavest in ste pripravljeni na nove izkušnje.

Pogovoriva se o načinu vašega razmišljanja in čustvovanja, odzivanja na okoliščine, odnosu do samega sebe in soljudi. O vsem, o čemer se želite pogovoriti in zaradi česar ste sploh izbrali izkušnjo srečanja z mano.

O tem, da si s svobodno voljo skozi vse svoje misli, besede in dejanja ustvarjate lastno preteklost, sedanjost in prihodnost. In da jih je zato modro zavestno izbirati. Da ste za vse sami odgovorni, da ste stvarnik lastne resničnosti. In da je znotraj vas moč, vse ustvariti na novo. Da je to dar, ki vam je bil položen v zibelko z vašim rojstvom.

 

 

Individualno srečanje traja 60 minut, cena je 50 €.