RAZSVETLJENJE

Razsvetljeni Mojster Luči Buddha nas iz duhovnih prostranstev vabi, da se prepustimo glasu lastne Duše, ki doni iz Notranjosti. Da se skozi korake na Poti prebujanja vsak sam razsvetli. Tukaj in zdaj, v Zlati dobi, v novem nivoju Zavesti to zmoremo vsi.

Odloči se s svobodno voljo in Vase stopi. Bodi, ki SI, ljubi in zaupaj v vse, kar se razodene ti. Nato pa to Zavedanje zaživi. Kar je zmogel On, zmoreš tudi ti. Se razsvetliš in Razsvetljenje živiš.

Saj znotraj tebe, v Izvoru vsega, je tvoje Razsvetljenje. Čaka, da prepoznaš omejitve, strahove, dvome, nezaupanje. Da jih odsloviš in z Zaupanjem v Novo strmiš. Skozi Zaupanje in Zavedanje notranjih moči zmoreš vse! Ko odstreš spone, ko odvežeš vse vezi, tedaj nenavezan, svoboden si. Tedaj lahko iz tvoje Notranjosti, iz Duše, iz Večnosti, iz Izvora vsega - Oda Življenja doni. Ko v vsem, kar je, vidiš Sebe le, tedaj se zate – Razsvetljenje zgodi! Iz Ljubezni Izvora do samega Sebe, ki SI. Odpadejo besede vse in vse, kar giblje se. V miru Notranjosti uzreš vse samo takšno, kot je. Iz Ljubezni – Razsvetljenje!

Zato ljubi sebe, ljubi vse, kar je in v Sebi bodi. Korak po korak se ti odstrejo tančice vse, se Resnica razodene. Najgloblji odgovor na vprašanje Najsvetejše. Zavedanje, kdo si, zakaj tukaj si in iz sveta katerega. Razsvetljenje.

Da ga zaživiš, da skozenj Zlato dobo prizemljiš. Zase in za vse ljudi. Nov nivo Zavesti. Iz lastnega Razsvetljenja.

 

 

Mehka vezava, 93 strani
Cena 19,90 EUR