ŠOLA ZA DUHOVNO RAST -

zaokrožen ciklus osmih delavnic
za intenzivno duhovno rast, širjenje zavesti, samozdravljenje in samouresničitev

POPOTOVANJE V NOTRANJOST
(1.    štirimesečni modul)

(ob ponedeljkih, od 17.30 – 21.30, začetek 6.10.08, nato vsake 14 dni –
20.10, 3.11., 17.11., 1.12., 15.12., 5.1.09, 19.1.09)

Iz Duše se človeku na različne načine oglaša njegov notranji glas, ki je kot tihi in oddaljeni šepet morja, a dostikrat tako glasen, da ga nič ne more preglasiti. Takrat se človeku utrne spomin na to, kdo je, od kod prihaja in zakaj je tu.

Šola duhovne rasti v obliki zaokroženega ciklusa osmih delavnic (32 ur) je zato tu za vse, ki hrepenite po odgovoru na to vprašanje. Ko se prepustimo notranjemu glasu, ko mu sledimo v mislih, besedah in dejanjih, smo duhovno zrasli. Smo bližje sami sebi, samouresničtvi. S svobodno voljo sami izbiramo, ali bomo v stiku z večno modrostjo, veličastno močjo Ljubezni, s sijajem svetlobe, ki žari znotraj. Da bodo te energije vodile naše življenje. Ne samo v utrinkih, temveč kot zvesti vodnik. Naša Notranjost je najmogočnejše svetišče, ki je bilo kadarkoli sezidano. Je iz duhovne dimenzije, zato ga nič materialnega ne more uničiti ne kakorkoli vplivati vanj. Lahko pa ga človek prepoznava, se zateka vanj in v njem najde vse odgovore.

Vabim vas, da del veličastnega popotovanja v Notranjost, na poti k samozavedanju prehodimo skupaj.

Potek delavnic

Ciklus delavnic bo potekal ob ponedeljkih zvečer, od 17.30 do 21.30.. Druženje bo intenzivno - skozi predavanja, razlage, pogovore, vsakič bom vodila eno ali dve meditaciji. Po meditaciji se bomo o izkušnji pogovorili, tudi z razlago, kaj vam izkušnja govori o vas. Precej časa bomo namenili praktičnemu delu, bodisi skupinsko, posamično ali v parih. Na različne načine bomo odstirali uvide v duhovna prostranstva, v še neznane dimenzije nas samih in popotovali v lastno Notranjost, k svoji Duši. V času med delavnicami boste z delom nadaljevali tudi doma, v obliki »domačih nalog«.

Za vse, ki boste želeli z intenzivnim delom na sebi, z širjenjem zavesti nadaljevati tudi po zaključku 1. modula, se boste lahko februarja vpisali v 2. štirimesečni modul.

Prijave

Cena zaokroženega ciklusa osmih delavnic v okviru Šole za duhovno rast  je 320 €, plačate v gotovini na prvi delavnici (lahko tudi v dveh obrokih). Udeležba samo na izbranih posameznih delavnicah ni možna. Zaradi omejenega števila udeležencev so prijave obvezne, zadnji rok za prijavo je konec septembra 08. Pošljite prijavo (lahko s SMS sporočilom ali po el. pošti), ki naj vsebuje tekst: »Popotovanje v Notranjost, vaše ime in priimek, št. vašega mobilnega telefona ali naslov el. pošte.« Če je mesto še prosto, ste tako že prijavljeni. Lahko pa me seveda tudi pokličite po telefonu.