ANGELSKO ZDRAVLJENJE

Individualno svetovanje, srečanja, razgovori, energijska obravnava ter svetlobne transformacije, ki potekajo neposredno iz srca, od koder sem vodena, so del mojega lastnega načina celostnega pristopa k obravnavi in zdravljenju človeškega bitja kot energijskega in duhovnega bitja v fizični dimenziji, ki sem ga poimenovala "ANGELSKO ZDRAVLJENJE". 


Skozi stik z višjim notranjim jazom - dušo vašega bitja, energijsko prečiščujem in skozi razgovor z vami ozaveščam vzroke (blokade, podzavestni strahovi, ujetost v vzporedne svetove in dimenzije), ki so bodisi v tem ali preteklih življenjih nastali v katerikoli dimenziji vašega bitja in se posledično v vašem življenju javljajo kot bolezen, bolečina ali blokada v vaših čustvih, načinu razmišljanja, delovanja, obstajanja in izražanja vas samih na kateremkoli področju vašega življenja. Sem posrednik - kanal, skozi katerega v tem procesu delujejo angeli - svetlobni vodniki, Mojstri Luči, Bog-Boginja ter Sveti Duh - Ona-On. Je intenziven očiščevalen proces, ki se dotakne vseh vaših dimenzij, skozi katerega se s pomočjo svete energije prečiščujejo vaše (pod)zavestne blokade, travme in vzorci obnašanja, ki so zapisani v vaši genetski kodi in celičnem spominu.

Angelsko zdravljenje je proces prebujanja iz sna nezavedanja, kdo ste, od kod prihajate in zakaj ste tu. Zopet se boste spomnili, kaj veseli vašo dušo in srce ter postopoma zavestno odlagali nesrečne energije strahu, jeze, zamere, ljubosumja ... Ko boste našli in si dovolili izražati sebe - Ljubezen, Svetlobo in Radost, ne glede na pričakovanja lastne osebnosti in okolice, boste uresničili svoje poslanstvo in se samorealizirali. Da ne boste več lutka v rokah drugih, niti jim vi ne boste omejevali svobode biti, kar so. Vendar morate to svobodo najprej dati sebi. Proces zdravljenja in (samo)zdravljenja vaše duše in telesa. Ni neozdravljivih bolezni, so samo neozdravljive - neprebujene osebnosti. Če si dovolite, da vaša osebnost in kritični razum prepoznata izkušnjo, skozi katero stopate in je tu zato, da vas prebudi ter potem dovolite sebi biti to, kar ste, ste se ozdravili.

V tem procesu se pogovoriva o načinu vašega razmišljanja in o tem, da si z njim sami ustvarjate svojo resničnost, vključuje pa tudi potrebne spremembe v vašem načinu prehranjevanja in življenja.

Več o tem, kaj so bolezen, bolečina in težave, ki se nam javljajo na kateremkoli področju našega življenja, in kaj je pravzaprav (samo)zdravljenje, lahko preberete v moji knjigi "Samozdravljenje duše in telesa", ki je izšla decembra 2002. V njej boste našli napotke, kako prevzeti odgovornost za življenje v lastne roke, kako se soočiti s strahovi, nesrečnimi čustvi in omejujočimi miselnimi vzorci, kako častiti in negovati svoje fizično telo na način, da vzbudite njegove lastne notranje zdravilne moči, dodane pa so tudi energijske risbe za samozdravljenje.

DNK - KETER INICIACIJA

je energijska aktivacija originalne genetske kode vsega, kar obstaja. Keter je zapis celotne Enosti, vseh neskončnih potencialov z začetka vseh začetkov in je izvorna transformacijska moč, ki se začne prebujati v vas, deluje v vseh vaših dimenzijah in je temelj, ki omogoča zdravljenje fizičnega telesa. Keter iniciacija - posvetitev je del angelskega zdravljenja.

NAROČANJE

Individualna srečanja in istočasna energijska obravnava trajajo 45 minut, cena je 8.000 tolarjev. Ne naročam določenega števila srečanj vnaprej, temveč vsakič posebej dobim napotek svetlobnih vodnikov, ali je naslednje srečanje še potrebno in kdaj. Število srečanj je odvisno od vsakega posameznika.

Angelsko zdravljenje je proces in pot, po kateri skupaj stopava. Na tej poti vam stojim ob strani in vam pomagam, vendar ste vi sami sebi edini možni in resnični zdravilec. Ko boste ob moji pomoči prepoznali izkušnjo, ki ste si jo skozi bolečino, bolezen ali kakršnekoli težave poslali v življenje, boste kot stvarnik svoje lastne resničnosti lahko pričeli ustvarjati novo. Ko boste dovolili vaši duši, da se skozi vas izraža in zaživi, ko ji vaša osebnost tega ne bo več preprečevala, boste ozdravili sebe in kot bitje Svetlobe, Ljubezni in Radosti, kot energijsko in duhovno bitje v fizičnem telesu osvobojeni zakorakali v prihodnost.
Pokličite me in dogovorili se bomo za termin srečanja.

Želim vam veliko Svetlobe, Ljubezni, Radosti in Zdravja.

mag. Anita Škof