Samozdravljenje Duše in Telesa

Knjiga je vodnik-priročnik skozi razumevanje odnosa med Dušo, osebnostjo in fizičnim telesom ter pomočnik pri samoizražanju Človeka kot energijskega in duhovnega bitja v fizični dimenziji. Sporoča nam, da smo sami sebi edini resnični in možni zdravilec. Korak po korak izvemo, kaj je bolezen in kaj (samo)zdravljenje. Kako na naše doživljanje sveta vplivajo naše misli in čustva, kakšno resničnost si ustvarjamo z njimi, kako prepoznamo in spremenimo tiste, ki nas omejujejo ter jih zdravo izražamo. Vsebuje sezname (pod)zavestnih strahov, omejujočih prepričanj in čustev, ki povzročajo fizične bolezni, seznani pa vas tudi z načinom, kako jih presvetliti – transformirati. Našli boste napotke za energijsko samopomoč pri prečiščevanju raznovrstnih blokad, tudi skozi meditacije. S pomočjo energijskih risb, ki jih lahko uporabljate za osebno zaščito in zaščito pred škodljivimi sevanji, se samoiniciirate v DNK-Keter in prečiščujete ter odpirate čakre. Dodani so nasveti, kako lahko zdravje na vseh nivojih zajemate iz božje lekarne in častite ter negujete fizično telo, da boste čili dočakali sto in več let. S pomočjo napotkov v knjigi in z lastnim delovanjem se zmorete ozdraviti v vseh dimenzijah. Skozi svojo Dušo.
Prisluhnite ji!

Sami sebi ste edini resnični in možni zdravilec! Prevzemite odgovornost za lastno življenje in se skozi Dušo ozdravite! Prečistite svoje misli, čustva, strahove, odvisnosti, vezanosti, energijske blokade v vseh vaših dimenzijah, preko prostora in časa ter vaše fizično telo! Nato pa osvobojeno zaživite!

Ni neozdravljivih bolezni, so le neozdravljive osebnosti. Prisluhnite vaši Duši in opozorilom, ki vam jih že pošilja v Življenje zato, da bi se zavedli, kdo ste, odkod in zakaj prihajate. Prisluhnite Duši, ki se skozi vas ni več mogla izražati, ker sta ji to preprečevala vaša osebnost in kritični razum. Zato doživljate nesreče, pomanjkanje, fizične bolezni in bolečine vseh vrst, vas stiskajo nesrečne energije...

Kdaj ste se nazadnje smejali, pozabili na prostor in čas, ker ste bili srečni? Koliko je v dnevu časa, ki je samo vaš? Ali zjutraj še vstajate radostno v nov dan? Ne? Potem je čas, da ukrepate.

Izkusili ste že vse, kar vi niste. Veste, kako je biti nesrečen, žalosten, osamljen, bolan; kako je, ko te stiskajo nesrečne energije... Prišel je čas, da izkušate to, kar ste – Svetloba, Ljubezen in Radost. Pričnite iskati v sebi in našli boste rajski vrt. Vrt, ki je danes verjetno zaraščen, poln plevela in škodljivcev, ker se že dolgo niste spomnili nanj. Ker se že dolgo niste spomnili nase. Ker se ne znate več ustaviti in srečati s sabo. Kako daleč boste prignali, preden boste ukrepali? Ali mora zdravnik res izreči diagnozo »neozdravljive« bolezni? Se boste takrat prebudili?

Zakaj ne bi ukrepali že tukaj in zdaj? Se ustavili, prisluhnili Duši in lastnemu božjemu receptu za ozdravljenje v vseh dimenzijah, preko prostora in časa. Prevzeli odgovornost za lastno življenje. Spremenili svoj način razmišljanja, čustvovanja, delovanja. Brez nič ni nič. Kolikor ste pripravljeni vložiti, toliko boste dobili. Vi sami. Torej ne iščite krivcev, ker sami nočete vlagati in ne zdravilcev, ki bi vas ozdravili namesto vas. Lahko so vam le v pomoč na vaši poti. 

Misli – besede – dejanja. Ste Stvarniki lastne resničnosti. Nebes in pekla, tukaj in zdaj. S svobodno voljo vedno sami izbirate.

 

Mehka vezava, 285 strani 
Cena 25 EUR