ZDRAVILNE ENERGIJSKE RISBE

Zdravilne energijske risbe, ki so vam dostopne na tem mestu, so dopolnitev in razširitev knjige »SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA« in so namenjene vaši osebni uporabi.

Narisane so pod vodstvom mojih notranjih vodnikov in skozi njih se pretakajo njihove zdravilne, ljubeče in blagodejne zdravilne moči za vse vaše dimenzije.

Če želite v celoti razumeti in s srcem dojeti pomen in zdravilni učinek energijskih risb, boste njihovo uporabo razširili tudi skozi ozaveščanje vsebin, ki so zajete v knjigi. Kajti šele tako je možna integracija vseh vaših dimenzij, je možno ozdravljenje vas iz vas samih, saj ste sami sebi edini možni zdravilec. Skozi svojo Dušo.

In pri vlaganju v vaše ozdravljenje na vseh nivojih so vam zdravilne energijske risbe v pomoč.


O zdravilnih energijskih risbah

Za energijsko zdravljenje vzrokov težav, bolečin in bolezni, ki se posledično javljajo v vaših organih in telesnih sistem, prav tako za odpravljanje blokad v vaših energijskih centrih – čakrah, sem pod vodstvom mojih notranjih vodnikov narisala zdravilne energijske risbe oziroma so jih vodniki narisali skozi mene.

Vsaka energijska risba ustreza točno določeni čakri in z njo povezanimi organi in telesnimi sistemi. Prav tako so bile narisane risbe za pomoč pri delovanju na v knjigi naštete omejujoče miselne vzorce, nesrečna čustva, podzavestne in zavestne strahove, ki se kopičijo v točno določenih organih in telesnih sistemih in se javljajo skozi bolečine in bolezni.

Način uporabe zdravilnih energijskih risb

Ustrezno risbo, ki je povezana s težavami, katere in kjer jih zaznavate, si lahko stiskate na barvni tiskalnik.

Umirite se v notranji tišini ali ob mirni glasbi in si risbo položite na mesto, kjer je oboleli organ, telesni sistem ali nepravilno delujoča čakra oziroma z njo povezani organi in telesni sistemi. Prepustite se zdravilnemu in sproščujočemu učinku delovanja same risbe.

Še bolj učinkovito je, če obenem v procesu tudi zavestno delujete s transformacijo energij, za katere veste, da ste jih zadrževali v tem območju s svojim načinom razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Razlage za aktivno sodelovanje v samozdravljenju s pomočjo energijskih risb boste oziroma ste našli v knjigi »Samozdravljenje Duše in telesa«.

Težave, bolezni in bolečine, ki jih zaznavate v telesu, so posledica nepretočnosti življenjske energije v drugih vaših dimenzijah. Zato boste za resnično ozdravljenje tudi spreminjali vaš način razmišljanja, čustvovanja, življenja in delovanja, če boste želeli zopet vzpostavljati in ohranjati zdravje - pretok Življenja – v vseh vaših dimenzijah. Tudi s pomočjo energijskih risb. Vendar samo prepuščanje risbam ne bo dovolj. Vi boste ozdravili sebe. Skozi spremembe, ki bodo zaživele in bodo udejanjene.

Ustrezno risbo si lahko tudi pomanjšate, jo morda celo plastificirate, da bo njen materialni nosilec odpornejši in jo nosite pod oblačili, na ustreznem mestu, kjer je težava. Na ta način lahko risbe uporabljate tudi med spanjem.

Zdravilno energijsko risbo si lahko prilepite tudi na steno, da zdravilne žarke oddaja v prostor. Z njenimi zdravilnimi močmi se povežite, kadarkoli si to zaželite.

Na opisan način lahko z zdravilnimi energijskimi risbami pomagate tudi vašim otrokom. Razložite jim pomen energijskih risb na način, da ga bodo lahko sprejeli in uporabljali.

Energijska risba za kronsko čakro – KETER je obenem namenjena tudi osebni zaščiti in zaščiti pred škodljivi sevanji. Več o tem preberite v knjigi »Samozdravljenje duše in telesa«.
Zdravilne risbe so avtorsko delo. Namenjene so vaši osebni uporabi in samopomoči. Samo v ta namen jih lahko kopirate in uporabljate in ne v komercialne namene.
Veliko Ljubezni, Svetlobe, Radosti in Zdravja na vseh nivojih vam želim.
mag. Anita ŠkofZDRAVILNE ENERGIJSKE RISBE

ZA ENERGIJSKE CENTRE, ORGANE IN TELESNE SISTEME

 

Korenska čakra (1)
Spolna čakra (2)
Sončni pletež (3)
Srčna čakra (4)
Grlena čakra (5)
Tretje oko (6)
Kronska čakra – KETER (7)
Srce in ožilje (9)
Glava (10)
Grlo, sapnik, požiralnik, ščitnica, hormonski sistem (11)
Želodec (12)
Pljuča (13)
Jetra, vranica in žolč (14)
Trebušna slinavka (15)
Mehur in sečevodi (16)
Prostata (17)
Maternica, jajčniki in dojki (18)
Črevesje (19)
Okostje in sklepi (20)
Imunski in avtoimunski sistem (21)
Mišičevje (22)
Noge in stopala (23)
Oči (24)
Ušesa (25)
Kri (26)
Ledvici in nadledvični žlezi (27)