Ljubljene sopotnice in sopotniki na Poti v Zlato dobo iz Notranjosti!

Če želite biti neposredno obveščeni o mojih novih delavnicah in predavanjih,

izidih novih knjig in njihovih predstavitvah po Sloveniji,

brezplačno prejemati v branje članke, ki jih pišem za duhovne revije

in si ogledati nove TV oddaje z mojimi duhovnimi sporočili,

 

mi sporočite vaš elektronski naslov 

na anita.skof@zlatadoba.si s pripisom »Utrinki Zlate dobe«.

♥♥♥

Vse moje kanalizirane knjige za notranjo duhovno rast, širjenje Zavesti, samozdravljenje in samouresničenje, ki jih je zdaj že deset, lahko naročite neposredno pri meni

 

ali pri založbi MAGISON SVETOVANJE d.o.o., Ribčev Laz 26, 4265 Bohinjsko jezero, tel. 041 440 083, milan.skof@magison.si .

 

S tem še dodatno podpirate moje poslanstvo pri širjenju Zavesti Zlate dobe

skozi zapisano besedo, ljubeče odeto v knjige.

 

♥♥♥

 

Obveščam vas, da interesentov za individualna srečanja ne sprejemam več.

 

Zaradi začasnega umika iz javnega delovanja do nadaljnjega

ne bom organizirala in vodila meditacijskih delavnic ter Šole za duhovno rast.

 


♥♥♥

NOVO!

Na notranje druženje nas v najnovejših dveh knjigah, ki sta izšli leta 2012, vabita Mojster modrosti Mojzes in Mojster Luči Buda. Njuna sporočila iz duhovnih prostranstev so zajeta v dveh novih knjigah, ki ju radostno delim z vami.

Mojzesova sporočila za današnji čas se razodevajo v duhovni pripovedi ZAVEZA V DUŠI, Budova budnica k človekovemu lastnemu razsvetljenju pa v duhovnem vodniku RAZSVETLJENJE.

Oba nas vabita in pozivata, da se obrnemo navznoter in se zavemo, zakaj smo tu in od kod prihajamo. Da smo se zavezali živeti Ljubezen, se prebuditi in zaživeti Zavezo v Duši. Zavezo prizemljiti Zlato dobo za vse ljudi iz lastnega razsvetljenja.

♥♥♥

Vabim vas, da se mi pridružite na veličastnem izkustvenem in duhovnem popotovanju v Notranjost, k razodevanju vaših lastnih notranjih zakladov, prepoznavanju volje vaše Duše in razodevanju odgovorov na vprašanje, kdo ste, od kod prihajate in zakaj ste tu. Vprašanja, zaradi katerih se rojevamo vedno znova in so temeljno gibalo naše duhovne rasti, našega hrepenenja po samospoznavanju in samouresničitvi.

Živimo v posebnem času, ko se z duhovnih prostranstev že razodeva Zlata doba za zavest in izkušnjo ljudi. Času, ki smo si ga izbrali in pripravili zato, da se končno zavemo samih sebe kot duhovnih bitij v fizični dimenziji. Kot Boga-Boginje, Svetega Duha-Njega-Nje, Izvora vsega. Da vse te neskončne potenciale prepoznamo kot svoje in jih tudi zaživimo. Da sami začnemo udejanjati takoimenovane čudeže, ki pa so samo zavestno in odgovorno razodevanje duha v materiji, skozi vsako našo misel, besedo in dejanje, kajti z njimi materializiramo lastno resničnost, resničnost na Zemlji in v vseh vesoljih.

Bodite med tistimi, ki bodo Zlato dobo najprej prepoznali znotraj in jo nato z lastnimi zgledi pokazali tudi za druge ljudi, jo prizemljili. Tudi zato ste tu. Da s plamenico Ljubezni, ki je prvotno gibalo negibnega in prvi vzrok stvarjenja, ki je Vse, kar je bilo, je in bo in vse skupaj drži, odstirate tančice nezavedanja in presvetljujete dvome, strahove in nezaupanje, tri kralje teme. Da prepoznate Zavezo s samim seboj, sklenjeno v lastni Duši še pred utelešenjem v to telo in osebnost in jo zaživite. Zavezo Biti, Ljubiti in Zaupati. 

Na poti naše duhovne rasti nam lahko pomagajo tudi Mojstri luči in modrosti, visoko samouresničene Duše, ki nas danes, ko smo skozi odprta Srca sposobni slišati z notranjimi ušesi in videti z notranjimi očmi, z duhovnih nivojev obsipajo z blagoslovi, nas vzpodbujajo, vodijo in navdihujejo. Danes smo mi njihovi udje in telo, ko s prebujanjem v zavedanje in odpiranjem navznoter, v lastna duhovna prostranstva postopoma prevzemamo njihov nivo zavesti in ga tudi že živimo.

»Še večje čudeže boste delali, kot jih zmorem jaz,« nam je napovedal naš brat, Jezus Kristus, ko je še živel z nami v mesu in telesu. »In ko pride On, Duh resnice, vas bo uvedel v prihodnje reči.« Ta čas je tukaj in zdaj, ne spreglej ga! Bodi del Novega, ki nezadržno prihaja in je že tu, del novega neba in nove Zemlje, novega Jeruzalema, obljubljene dežele, Šambale, Zlate dobe, kakorkoli že želiš imenovati to, kar so napovedovali preroki od začetka časov.

♥♥♥

Želim vam oblilo blagoslovov na vaši duhovni Poti.

 

mag. Anita Škof

 

♥♥♥

Delavnice in meditacije niso primerne za tiste,
ki so kadarkoli imeli psihične motnje in so se ali se še zdravijo zaradi tega
(shizofrenija, manična depresija, bipolarna motnja, preganjavica).
Udeležba na delavnicah in meditacijah je na lastno odgovornost.