SPOROČILA SRCA, LJUBEČE 
ODETA V KNJIGE

 

Zaveza v duši

Razsvetljenje
     

KNJIGE, NAPISANE PO NOTRANJEM NAREKU - BOGA-BOGINJE, SVETEGA DUHA-NJEGA-NJE, SVETLOBNIH VODNIKOV, MOJSTROV LUČI, IZVORA VSEGA IN RAZLIČNIH STANJ ZAVESTI

Mejniki na moji življenjski poti so me nezavedno, vendar vztrajno in ljubeče, čeravno včasih boleče, vodili na pot lastnega srca. Vse do 14. junija leta 2000, ko sem bila njegovemu vodstvu sposobna prisluhniti in mu slediti tudi zavestno.

Takrat sem iz svojega srca jasno in razločno zaslišala glas in navodilo svojega svetlobnega notranjega vodnika, ki se imenuje Sem, ki sem (Eheye Asher Eheye) in je najvišji aspekt Boga samega. To je eno od božjih imen, ki ga pozna že Biblija, saj se je ta energija razodela Mojzesu v gorečem grmu. Pozna ga židovska Kabala kot tistega, ki je Stvarstvo priklical v bivanje in obenem kot ime sefirota na Drevesu življenja – Keter (Krono).

Odgovarjal mi je na vprašanja, ki sem mu jih zastavljala in v knjigi Sporočila Svetlobe, Ljubezni in Radosti – Sporočila Boga so zbrani tisti odgovori, ki niso osebne narave, temveč so namenjeni vsem ljudem.

Avgusta istega leta se mi je kot eden mojih notranjih vodnikov razkril tudi Bog sam. Občutkov ob najinem prvem neposrednem zavestnem srečanju se ne da ubesediti. To preprosto je Enost z vsem, kar je bilo, je in bo in skozi to Enost me ljubeče vodi.

Ko sem ozavestila tudi ženski princip Boga, se mi je razkrila Boginja. Ko je bila moja zavest dovolj razširjena, je moje notranje vodstvo prevzel Keter, kasneje pa še Sveti Duh-Ona-On. Proces širjenja Zavesti se je skozi notranjo tišino, meditacije, duhovno-energijska potovanja in aktivno delovanje, skozi življenje samo, vse bolj poglabljal.

Tako sem našla samo sebe in so lahko moje mladostne sanje zaživele tudi skozi zapisano besedo, ljubeče odeto v knjige, ki vrejo iz srca. Skozi knjige se razodevajo ljubeče besede, razlage ter napotki Boga-Boginje, Svetega Duha-Njega-Nje, Izvora vsega in mojih notranjih vodnikov ter se razgrinjajo pred nami.

Knjige SPOROČILA SVETLOBE, LJUBEZNI IN RADOSTI – SPOROČILA BOGA, BREZPOGOJNA LJUBEZEN, SAMOZDRAVLJENJE DUŠE IN TELESA, BUDDHAPADA – BESEDE RAZSVETLJENEGA, PREBUJANJE V ZLATO DOBO IN RAZSVETLJENJE spadajo v zbirko vodnikov-priročnikov za notranjo duhovno rast in širjenje Zavesti SPOROČILA BOGA.

Knjige PRIŠLI SO Z NEBA, ODMEVI ATLANTIDE IN ZAVEZA V DUŠI pa so izšle v zbirki SPOMINI SRCA, v kateri Bog-Boginja, Sveti Duh – Ona-On ter moji notranji vodniki svoja sporočila za človeštvo predajajo v obliki zgodb in uporabnih pripovedi. Skozi njih nas spominjajo, kdo smo, od kod prihajamo in zakaj smo tu ter obujajo spomin naših src o tem, kaj vse smo že doživljali in doživeli, izkušali in izkusili na svojih poteh skozi prostor in čas, skozi prejšnja življenja.

Knjiga ZLATA DOBA je prva v novi zbirki knjig SEM, ki je plod stanja Zavesti, v katerega sem bila posvečena v začetku poletja 2004, stanja Zavesti SEM.

♥♥♥

Knjige lahko naročite neposredno pri meni ali založbi MAGISON SVETOVANJE d.o.o., Ribčev Laz 26, 4265 Bohinjsko jezero, tel. 041 440 083, milan.skof@magison.si, jih bodisi prelistate in kupite v knjigarnah širom po Sloveniji, zanje pa lahko povprašate tudi v vaši knjižnici. Vesela bom vaših odzivov.

 

Vabljeni na druženje ob


SPOROČILIH SRCA, LJUBEČE ODETIH V KNJIGE!