MEDITACIJA » KETER«


Pred meditacijo poskakujem, globoko in intenzivno diham, otresam z rokami in izdihujem, tudi skozi zvok iz grla. Usedem se in udobno namestim. Pozorna sem samo na ritem svojega dihanja. Opazujem svoj vdih in izdih. Misli odhajajo proč in sprostim vse mišice telesa. Pričnem zaporedoma vdihovati in izdihovati svetlobo, ljubezen in radost, s svojim normalnim ritmom dihanja. Občutim vibracijo vsake lastnosti posebej in zaznavam svoje občutke ob tem. Pričnem z meditacijo Keter, s katero hkrati aktiviram svojo originalno genetsko kodo - Keter.

Visoko nad mano v vesolju je sonce neskončne Svetlobe, Brezpogojne Ljubezni in Radosti. Iz njega potegnem žarek, ki se vije proti meni, se preoblikuje v svetlobno spiralo, ki prihaja bližje in že vstopa skozi moja energijska telesa. Prihaja skozi moje duhovno, percepcijsko, mentalno, labilno, čustveno, eterično telo in že vstopa skozi moje fizično telo, neposredno v Srce. Ko se spirala neskončne Svetlobe dotakne mojega Srca, v njem prebudi gibanje neskončnega valovanja energij Svetlobe, Ljubezni in Radosti, zajete v gibanje in valovanje neskončne osmice, ki se iz mojega srca širi navzven, skozi fizično, eterično, čustveno, labilno, mentalno, percepcisjko in duhovno telo, vse tja navzven, nazaj do sonca neskončne Svetlobe in še naprej. Do konca vesolja se širi valovanje prve neskončne osmice, katere center in stičišče je v mojem Srcu. Tudi v središču Zemlje si predstavljam sonce neskončne Svetlobe, iz katerega navzgor potegnem žarek svetlobe, ki se vije proti meni, se preoblikuje v svetlobno spiralo, ki prihaja bližje in že vstopa skozi moja energijska telesa. Prihaja skozi moje duhovno, percepcijsko, mentalno, labilno, čustveno, eterično telo in že vstopa skozi moje fizično telo, neposredno v Srce. Ko se spirala neskončne svetlobe dotakne mojega Srca, v njem prebudi gibanje neskončnega valovanja energij Svetlobe, Ljubezni in Radosti, zajete v gibanje in valovanje druge neskončne osmice, ki se iz mojega srca širi navzven, skozi fizično, eterično, čustveno, labilno, mentalno, percepcisjko in duhovno telo, vse tja navzven, nazaj do sonca neskončne Svetlobe in še naprej. Do konca vesolja se širi valovanje druge neskončne osmice. Na enak način potegnem zaporedoma še žarke, ki se preoblikujejo v svetlobne spirale, le-te pa ob dotiku z mojim Srcem v gibanje neskončnih osmic, iz sonca v središču vesolja pred menoj, za menoj, levo od mene in desno od mene. Tako iz mojega Srca že valovi šest osmic neskončne Svetlobe. In ozrem se še v sedmo sonce, ki je v mojem Srcu. Iz njega navzven potegnem in skozi vsa telesa razširim gibanje sedme osmice neskončne svetlobe, vse tja do meja vesolja in še čez. Občutim gibanjem neskončnih potencialov in sedmih osmic neskončne Svetlobe nad menoj, pod menoj, spredaj, zadaj, levo in desno, v vseh smereh istočasno, v vseh svojih dimenzijah in v vsaki celici fizičnega telesa, vse pa se srečujejo v in izhajajo iz mojega Srca. Postala sem Keter!

Sebi nasproti povabim energijsko telo svojega komplementarnega partnerja in mu na enak način, kot sem sebi, ustvarim Keter. Komplementarnega partnerja poprosim, naj bo ves čas ob meni in mu obljubim, da se bom tudi čez dan večkrat spomnila nanj. Iz srca mu pošljem brezpogojno ljubezen in mu povem, da ga sprejemam točno takega, kakršen je. Brezpogojno ljubim in sprejemam tudi sebe.

Ko se energijski polji obeh Ketrov dotakneta, medsebojni stik sredi med nama ustvari najino skupno energijsko Srce. Tudi vanj pripeljem spirale neskončne Svetlobe iz šestih sonc, ki se ob dotiku z najinim Srcem preoblikujejo v gibanje neskončnih osmic, ki se širijo navzven, preko obeh najinih individualnih Ketrov in skozi njiju, do konca vesolja in še naprej. Najino skupno Srce je najmočnejše, sedmo Sonce, iz katerega izhaja sedma neskončna osmica. Tako sva povezana v celoto, v popolnost, v Enost, sva KETER. Rečem si: »Sva bitji svetlobe, ljubezni in radosti. Sva Keter. Keter, prosim zaščiti najini celotni bitji - najini telesi, duši in duha ter vsa živa bitja. Naj se vse nesrečne energije v nama in v najinem Ketru spremenijo v Svetlobo, Ljubezen in Radost.«